AVANTAJE CLIENȚI

AVANTAJE CLIENTI

Minimalizarea riscurilor

Minimalizarea riscurilor

Avantajul principal oferit de colaborarea cu agentia noastra îl reprezintă evitarea riscurilor pe care le presupune prelucrarea datelor personale si/sau desfasurarea activitatii operationale a companiei dumneavoastra fără implementarea masurilor și precauțiilor impuse în acest sens de legislația în vigoare. Câștigi suport, consultanță și asistență de specialitate pentru businessul tău cu privire la orice aspect operațional si ai prilejul de a primi opinia unei echipe profesioniste, dedicate si motivate sa găsească rezolvarea problemei tale.

Profesionalizare

Profesionalizare

Prin noi poți obtine rapid si cu ușurință, fără alte investiții sau costuri majore, un (al doilea) punct de vedere avizat, precum si un suport de specialitate, in cazul in care afacerea ta s-a dezvoltat la un anumit nivel de dezvoltare si nu mai cadrează cu practicile vechi, depasite (contracte sau alte documente descărcate de pe internet si/sau redactate ori adaptate de către un contabil sau alte persoane fără pregătire de specialitate). Prin colaborarea cu agentia noastra puteti beneficia de costuri reduse și o profesionalizare rapidă a documentelor utilizate în activitatea companiei dumneavoastra.

Expertiza Prompta

Expertiza Prompta

Uitati de complicațiile și procesul anevoios pe care îl presupune angajarea de personal specializat care sa confirme (sau nu) ulterior increderea acordata. Chiar dacă bugetul tău nu este foarte mare, întotdeauna asiguram confortul de a beneficia de suport avizat și specializat, fără sa îți mai asumi riscul angajării unei persoane la nivel entry-level doar din considerente economice.

Costuri Accesibile

Costuri Accesibile

Tu ești tot timpul în control. Ce înseamnă asta? Tu inițiezi toate solicitările de consultanță sau asistență de care ai nevoie și poți decide oricând să încetezi colaborarea cu noi. Percepem un tarif orar fix și/sau abonamente la nivel competitiv și transmitem periodic rapoarte de activitate, fapt care îți oferă siguranța că tu ești tot timpul în control asupra costurilor și că vei plăti întotdeauna strict doar ce si cat se prestează.